Кличко тричі проігнорував питання про реставрацію "втомленого" за рік скляного мосту

Кличко тричі проігнорував питання про реставрацію "втомленого" за рік скляного мосту
Ексклюзив
Читать на русском

Замість відповіді на питання, мер Києва продовжив фотографуватися з жителями міста

Мер Києва не зміг відповісти на питання кореспондента APnews про жахливий стан Пішохідно-велосипедного мосту через Володимирський узвіз.

Кореспондент три рази запитав мера Києва про те, чи буде проведена реставрація скляного моста і скляних панелей, через які вже нічого не видно, однак Кличко зробив вигляд, що нічого не чує і не бачить.

Замість відповіді на питання, мер Києва продовжив фотографуватися з жителями міста, а пізніше його забрала особиста охорона.

Відомо, що Кличко з'явився на мітингу під Верховною Радою України, де виступив проти запровадження пропорційної системи для населених пунктів, де менше ніж 90 тисяч виборців, та імперативного мандата.

Як повідомляв APnews раніше, "Міст Кличко" в Києві зазнав значних змін в гіршу сторону з моменту закінчення його будівництва в 2019 році.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко з гордістю рапортує про покращення міської інфраструктури. Його головною гордістю, крім пішохідного моста, є велодоріжки, які покликані поліпшити життя не тільки велосипедистів, а також автомобілістів і пішоходів. Кореспондент APnews вирішив з'ясувати, що наскільки зручні столичні велодоріжки та чи вирішують вони проблему пересування на велосипеді.

Новини партнерів

В Одесі зафіксували черговий розлив пального із затонулого танкера Delfi
Нардепи прийняли "гральний" закон з поправками, які суперечать одна одній

Найпопулярніше за тиждень