Китайський коронавірус підхопили Том Генкс з дружиною, гравець Ювентуса і зірка НБА

Том Генкс з дружиною Рітою
Читать на русском

Том Генкс і його дружина будуть перебувати на карантині, а НБА і Ювентус відзначили всі зустрічі.

Відомий голлівудський актор і продюсер Том Генкс захворів на китайський коронавірус COVID-19. Про це актор повідомив у своєму Instagram

За його словами, також заразилася новим типом коронавірусу його дружина. При цьому він зазначив, що спочатку відчув себе недобре, у нього проявилися симптоми застуди.

"Ми відчували себе трохи втомленими, як ніби у нас застуда, тіло боліло. У Ріти (дружина Тома Генкса, - ред.) був озноб, який приходив і йшов, і невелика температура", - йдеться в повідомленні.

Вони пройшли обстеження в Австралії, де медики і з'ясували, що вони заразилися китайським коронавірусом.

"Що робити далі? У лікарів є протоколи лікування, якого необхідно дотримуватися. Наша сім'я буде на карантині стільки, скільки потрібно для безпеки оточуючих", - підсумував актор.

Китайський коронавірус підхопили Том Генкс з дружиною, гравець Ювентуса і зірка НБА

Крім того, НБА офіційно призупинила всі зустрічі після того, як в одного з баскетболістів діагностували коронавірус.

"Тести гравця Юти Джаз на коронавірус дали позитивний результат. Результат тесту став відомий незадовго до матчу Юти Джаз і Оклахома-Сіті Тандер. Постраждалого гравця на майданчику не було. Сьогоднішня гра між цим командами скасована. НБА призупиняє всі матчі після сьогоднішнього ігрового дня до подальшого повідомлення. НБА використовує цю перерву, щоб визначити наступні кроки", - йдеться в заяві.

Китайський коронавірус підхопили Том Генкс з дружиною, гравець Ювентуса і зірка НБА

За даними журналіста Танкерді Пальмьері, захворів центровий Руді Гобер.

Китайський коронавірус підхопили Том Генкс з дружиною, гравець Ювентуса і зірка НБА

Варто відзначити, що Гобер раніше висміяв паніку навколо коронавірусу і на прес-конференції команди жартома помацав все мікрофони

Також туринський клуб Ювентус офіційно повідомив про хворобу свого захисника Даніеле Ругані. 25-річни Ругані пройшов тест на коронавірус, який виявився позитивним. В результаті клуб пішов на карантин.

"Нині захворювання протікає безсимптомно. Футбольний клуб Ювентус проводить всі необхідні процедури ізоляції, яких вимагає закон, включаючи виявлення тих, хто контактував з Ругані", - йдеться в повідомленні прес-служби клубу.

Варто відзначити, що Ругані провів за Ювентус сім матчів у всіх турнірах. Контракт футболіста з туринським клубом розрахований до літа 2024-го року.

Як раніше повідомляв APnews, китайський коронавірус станом на ранок 12 березня забрав 4 638 життів

Новини партнерів

Лікарні чотирьох областей отримають апарати штучної вентиляції легенів
Пристайко розвіяв міфи щодо вступу України в НАТО

Найпопулярніше за тиждень