Кіркоров і Басков заспівали пісню на підтримку Лукашенка з текстом "тут будуть жити наші діти"

Кіркоров і Басков заспівали пісню на підтримку Лукашенка з текстом "тут будуть жити наші діти"
Читать на русском

У кліпі не згадують безпосередньо Лукашенка, однак саме він закінчив виступ після виборів президента словами "улюблену не віддають", які звучать у пісні

Ряд російських виконавців, серед яких Філіп Кіркоров, Микола Басков, Олександр Буйнов, знялися в кліпі на підтримку Олександра Лукашенка. Про це повідомляє APnews з посиланням на відповідне відео.

У кліпі знялися і заспівали пісню Аніта Цои, Денис Майданів, Діана Гурцкая, Володимир Громов і Наталія Москвіна. У кліпі знялися і білоруські музиканти: Руслан Алехно, Анатоль Ярмоленко, група "Аура", Жанет, Ірина Дорофєєва, Олександр Солодуха, Альона Ланська, група "Білоруси" і сестри Груздеви.

У кліпі не згадують безпосередньо Лукашенка, однак саме він закінчив виступ після виборів президента словами "улюблену не віддають", які звучать у пісні.

"За нами Білорусь - чиста і світла, чесна й гарна, роботяща, трошки наївна і трохи вразлива. Але вона наша, вона улюблена, а улюблену не віддають", - сказав тоді Лукашенко.

"Тут моє небо, мій будинок, моє серце, тут все рідне і близьке з дитинства. Я люблю всією душею землю свою. Тут ми живемо, будуть жити наші діти. У світі, любові та злагоді - разом. Просто знай - кохану не віддають", - вторить йому тест пісні.

Як повідомляв APnews раніше, Олександр Лукашенко заявив, що Україна виступає форпостом політичних провокацій проти його країни, він шкодує, що Київ приєднався до американських сателітів.

Новини партнерів

Українців попередили про різке похолодання: де чекати заморозків
"Засунув свій язик мені в горло": у США колишня модель розповіла про домагання Трампа

Найпопулярніше за тиждень