Кинув в суперника бампер і напав в боксах: фінал чемпіонату світу з картингу закінчився бійкою

Кинув в суперника бампер і напав в боксах: фінал чемпіонату світу з картингу закінчився бійкою
Читать на русском

Винуватець інциденту, швидше за все, попрощається з перегонами назавжди.

Фінальний етап чемпіонату світу з картингу закінчився грандіозним скандалом. Один з гонщиків, Лука Корбері, метнув в суперника бампер, а після гонки накинувся з кулаками. Про це APnews повідомляє з посиланням на Motorsport.

Інцидент почався, коли 23-річний Корбері вибув з гонки після боротьби з Паоло Ипполито. Дочекавшись, коли суперник буде проїжджати повз на наступному колі, Корбері кинув в нього бампер від карта. Але і на цьому не заспокоївся.

Уже після гонки на закритій території картодрома Лука, сім'я якого володіє трасою в Лонато, кинувся з кулаками на Ипполито. Причому на допомогу Корбері прийшли ще кілька людей. На щастя, бійку вдалося розняти.

Тепер 23-річному гонщику, швидше за все, доведеться попрощатися з перегонами назавжди. Ну а картодром в Лонато, і собі, надовго попрощається з правом проведення серйозних змагань.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в будинок гонщика Формули-1 вломилися невідомі, поки сам пілот був на трасі. У П'єра Гаслі вкрали, крім іншого, і гоночні шоломи, якими француз дорожив найбільше.

Новини партнерів

МВС планує залучити собак-нюхачів до пошуку хворих на COVID-19
Кличко розмістив агітаційний банер на напівзруйнованій будівлі в центрі Києва

Найпопулярніше за тиждень