"Ходять і займаються х**нею": в Харкові жінка обурилася проведенням параду вишиванок

"Ходять і займаються х**нею": в Харкові жінка обурилася проведенням параду вишиванок
Читать на русском

А гасло "Слава Україні - Героям Слава" вона назвала нацистським вітанням.

У Харкові під час святкування Дня вишиванки стався черговий скандал. Дівчина заявила, що учасники параду вишиванок "займаються х**нею". Про це повідомляє APnews.

Під час параду до пари дівчат підійшов журналіст і запитав про ставлення до маршу вишиванок. Одна з них заявила, що учасники параду займаються "х**нею" замість того, "щоб піти працювати і якось відновлювати економіку країни". Також вона заявила, що в марші беруть участь люди, "які мало заробляють, стелю, напевно, тисяч шість".

"Це просто огидно. Я просто добре знаю історію цієї країни, і знаю про те, що гасло "Слава Україні - Героям Слава" - це нацистські гасла", - також додала вона.

На питання хлопця з мікрофоном, чи вважає вона цей парад - "парадом бидла", вона відповіла наступне: "Частково - так. Це дійсно неосвічені люди, яким нема чого робити".

Раніше APnews повідомляв, що в Харкові мати з дітьми показово викинула закордонні паспорти і нецензурно висловлювалися про Україну. Як виявилося, жінка не мала дозволу від батька на виїзд дітей за межі України.

Новини партнерів

Занять влітку не буде: Кличко назвав дату завершення навчання у школах Києва
В Україні проводять конкурс на кращий туалет серед навчальних закладів

Найпопулярніше за тиждень