Хет-трик і результативна передача: Яремчук провів кращий матч за "Гент"

Хет-трик і результативна передача: Яремчук провів кращий матч за "Гент"
Читать на русском

Українець взяв участь у всіх забитих м'ячах своєї команди.

У матчі 26-го туру чемпіонату Бельгії між "Гентом" і "Мускрон" український нападник Роман Яремчук провів найкращий матч у складі "буйволів". Про це повідомляє APnews.

Роман вийшов на поле в стартовому складі, і взяв участь у всіх голах, які "Гент" забив у ворота "Мускрона". На 29-й хвилині Роман прийняв м'яч на 11-метровій позначці і потужним ударом "прошив" сітку воріт суперника. У першому таймі команди більше голів не забивали, хоча у Яремчука був ще один момент - українець вибігав сам на сам з кіпером, але не зміг його переграти.

Втім, вже в другій половині матчу він виправився. Спочатку на 70-й хвилині Роман здорово відкрився під передачу партнера і в дотик перевів м'яч на Тіссудалі, який і зробив рахунок 2:0. Через 14 хвилин Яремчук оформив дубль - знову опинився на самоті в районі 11 метрів і в дотик переправив у ворота м'яч після прострілу від Оджіджа-Офое.

Але і на цьому українець не зупинився - вже в доданий час він здорово відкрився при подачі кутового і головою переправив м'яч у ворота. Всього ж на рахунку Романа в цьому матчі сім ударів (чотири з них припали в створ), а також 81% точних передач з 37 спроб. Все це принесло українцеві найвищий бал за матч - 10,0 від авторитетного порталу Whoscored.

Нагадаємо, що Роман Яремчук потрапив в список претендентів на звання кращого українського легіонера. У нинішньому розіграші Ліги Жупіле на рахунку Яремчука вже 13 забитих м'ячів, а також перспективи відмінного виступу на чемпіонаті Європи.

Новини партнерів

«Дівчина з собачкою з Уханя» розповіла, як поверталася з Занзібару: фото
В Івано-Франківську хворих з COVID-19 госпіталізують в коридори та їдальні через медичний колапс

Найпопулярніше за тиждень