Харківські податківці відзначили Новий рік з елітним шампанським за 5000 грн

Харківські податківці відзначили Новий рік з елітним шампанським за 5000 грн
Читать на русском

У Головному управлінні податкової служби спробували приховати назву елітного напою, заретушувати його назву на деяких фото.

Харківська обласна податкова інспекція влипла в скандал через новорічних подарунків співробітникам з елітним шампанським. Про це повідомляє APnews з посиланням на оприлюднені прес-службою організації.

Так, напередодні новорічних свят рядові співробітники отримали набори із записником і шампанським Arthur Metz, пляшка якого коштує від 550 гривень. Водночас керівництво інспекції отримало набори з елітним шампанським Veuve Clicquot, вартість якого за пляшку об'ємом 1,5 л становить від 5 тисяч гривень, а більш бюджетний варіант - пляшка 0,75 в подарунковому пакуванні обійдеться в 1700 гривень.

Пізніше в Головному управлінні податкової служби спробували приховати елітний напій і заретушували його назву на деяких фотографіях.

Як раніше повідомляв APnews, дружина народного депутата партії "Слуга народу" Юрія Корявченкова, відомого як "Юзик", купила елітний Toyota Land Cruiser 2020 випуску. Такий автомобіль, в залежності від комплектації, може коштувати до 250 000 доларів

Новини партнерів

На Закарпатті 6-річний хлопчик потрапив під колеса легковика, йшовши узбіччям
Ізраїль заперечує ввезення підпільної вакцини для українських політиків

Найпопулярніше за тиждень