Кернес повернеться до Харкова: названа дата

Кернес повернеться до Харкова: названа дата
Читать на русском

Геннадій Кернес планує особисто відкрити першу сесію оновленої міськради Харкова.

Мер Харкова Геннадій Кернес незабаром повернеться до України. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на першого заступника політика Ігоря Терехова.

За словами заступника мера Харкова, після повернення на Батьківщину Геннадій Кернес буде присутній на першій сесії нової міськради, яка відповідно до закону має пройти не пізніше 20 грудня.

"До 20 грудня Геннадій Адольфович Кернес буде у Харкові. Він проведе сесію. Інших сценаріїв ми не розглядаємо і їх бути не може", - заявив Геннадій Терехов.

Також політик уточнив, що Кернес вже перехворів ковідом, він йде на поправку, однак у нього залишилися деякі проблеми з легенями.

Що цьому передувало?

Тривалий час харківська мерія заперечувала хвороба Геннадія Кернеса. Лише 15 вересня міська влада офіційно визнала факт наявності COVID-19 у політика. На наступний день мер Харкова був перевезений до німецької клініки "Шаріте", де він і досі проходить лікування.

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, 25 жовтня Геннадію Кернесу вдалося віддалено взяти участь у виборах мера Харкова.

3 листопада ЦВК озвучила остаточні результати виборів харківського міського голови: Геннадій Кернес набрав 60,34% (195 044 голосів).

Читайте також:

Новини партнерів

У центрі Києва мітингувальники побилися з поліцією: правоохоронці заперечують
"Скажена потвора кинулася з кулаками": нардеп Лерос розповів свою версію кривавої бійки з Юрченком

Найпопулярніше за тиждень