Керівників згорілого будинку для літніх людей у Харкові доставили до поліції - порушена справа

Керівників згорілого будинку для літніх людей у Харкові доставили до поліції - порушена справа
Читать на русском

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років

Особи, які причетні до трагічної пожежі у Харкові, встановлені та доставлені до місцевого відділу поліції. Про це APnews пише з посиланням на заяву начальника Слідчого управління Сергія Чижа.

Повідомляється, що після повного гасіння вогню місце події буде ретельно відпрацьовано експертами-криміналістами для зібрання речових доказів та визначення причин пожежі.

Поліцейські вже встановили керівників закладу та доставили їх до територіального відділу поліції для надання свідчень.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у мерії Харкова заявили, що цей будинок для літніх людей був нелегальним і ніхто не знає, “хто і з якою метою зібрав цих людей в одному місці”.

APnews вже писав, що у цій пожежі заживо згоріли 15 осіб. Зеленський вимагає створити комісію для пошуку винних у цій смертельній пожежі. Тим часом Венедіктова назвала попередню причину пожежі у харківському пансіонаті. Також з'ясувалося, що будинок для літніх людей був нелегальним.

Читайте також:

Новини партнерів

Після пожежі у пансіонаті Харкова 11 літніх людей в лікарні, їх можуть розселити по інтернатам
На Запоріжжі у двох неповнолітніх подруг вилучили наркотики на суму 7000000 гривень

Найпопулярніше за тиждень