Катастрофа літака на Прикарпатті: на місце аварії відправлять ще одну експертну групу

Катастрофа літака на Прикарпатті: на місце аварії відправлять ще одну експертну групу
Читать на русском

Зокрема, правоохоронці призначили ряд експертиз.

Правоохоронцям вже відомі особи всіх загиблих в результаті катастрофи на Прикарпатті. Тіла людей відправили для проходження судово-медичної експертизи.

Про це APnews повідомляє з посиланням на відділ комунікацій Нацполіціі регіону.

"У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили особи загиблих: 60-річний пілот, житель Коломийського району, і троє 20-річних пасажирів-іноземців (двоє - громадяни США, ще один - із Великобританії)", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, іноземці замовили екскурсійний політ у приватного підприємця, який має ліцензію на проведення польотів і право керування літаком. Відомо, що на місці події фахівці Національного бюро з цивільної авіації наразі проводять додатковий огляд.

Зокрема, правоохоронці призначили ряд експертиз: для встановлення технічного стану повітряного судна, перевірки якості палива, яким заправлявся літак, тіла загиблих відправили на експертизу. Зараз тривають слідчі дії. З'ясовуються всі причини і обставини трагедії.

Нагадаємо, 28 липня APnews повідомляв, що на Івано-Франківщині спортивний літак впав на будинок. Пізніше стало відомо, що одним із чотирьох загиблих став професійний український льотчик Ігор Табанюк.

Ми також писали що стали відомі імена і фото всіх загиблих.

Новини партнерів

У Києві вандал розгромив скляні стенди на мосту Кличка і засвітився на камерах. Відео, фото
День молоді в Україні перенесли на серпень

Найпопулярніше за тиждень