Карантин у Києві може тривати півтора роки, ніяких послаблень не буде - Держпродпотребслужба

Карантин у Києві може тривати півтора роки, ніяких послаблень не буде - Держпродпотребслужба
Читать на русском

Рубан додав, що під час карантину бізнес буде працювати, але необхідно розробити порядок для діяльності кожного бізнесу

Глава Держпродпотребслужби в Києві Олег Рубан заявив, що при нинішніх показниках захворюваності на коронавірус карантин в столиці може тривати ще півтора року. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву Рубана в коментарі Сегодня.

"Ні про які послаблення карантину говорити поки не доводиться. На який термін буде продовжений адаптивний карантин після 31 липня, залежить від рівня захворюваності. Ті цифри, які ми бачимо і аналізуємо сьогодні - не радують. При таких показниках в адаптивному карантині ми будемо перебувати найближчі півтора року ", - сказав він.

Рубан додав, що під час карантину бізнес буде працювати, але необхідно розробити порядок для діяльності кожного бізнесу. Глава Держпродпотребслужби в Києві підкреслив, що слід посилити контроль за групою ризику і продовжити масковий режим.

Своєю чергою, жителям Києва необхідно дотримуватися дистанції та регулярно мити руки.

Як повідомляв APnews раніше, міністр інфраструктури України Владислав Криклій розповів про умови подорожей для українців станом на 14 липня. Більшість країн висунули свої умови для туристів у зв'язку з коронавірусів, причому у кожної країни умови різняться.

Новини партнерів

Гетманцев відреагував на прийняття закону про гральний бізнес і назвав його прийняття "дуже важкою роботою"
Екс-нардеп Ємець назвав російську мову - "мовою для тварин"

Найпопулярніше за тиждень