Капітанську пов'язку Роналду хочуть продати на аукціоні за 2500000 євро

Капітанську пов'язку Роналду хочуть продати на аукціоні за 2500000 євро
Читать на русском

Виручені гроші хочуть витратити на лікування шестимісячної дитини.

Капітанську пов'язку, яку Кріштіану Роналду викинув в кінцівці матчу збірних Португалії та Сербії, хочуть продати з аукціону. Про це APnews повідомляє з посиланням на Tuttomercatoweb.

Коротенько нагадаємо - в кінцівці матчу судді не зарахували чистий гол Роналду в ворота Сербії і португалець викинув капітанську пов'язку, а сам покинув поле. Матч так і закінчився з рахунком 2:2. Як виявилося, викинуту пов'язку підібрав співробітник стадіону.

Пізніше він передав її в благодійну організацію "Together for Life". Зараз ця організація займається збором коштів для порятунку шестимісячного хлопчика з Сербії, який страждає від спінальної м'язової атрофії.

Тепер пов'язку виставлять на благодійному онлайн-аукціоні, а виручені гроші хочуть витратити на операцію для дитини. Відзначається, що в організації розраховують отримати за цей лот близько 2,5 мільйонів євро. Торги триватимуть три дні.

Раніше ми повідомляли, що роботу вуличного художника Бенксі про пандемію продали з аукціону за рекордну суму. Раніше роботи невідомого художника ще не купували за 23 мільйони доларів.

Новини партнерів

У Києві вимкнуть опалення раніше встановленого строку - Кличко назвав дати
Вівчарка Джо Байдена знову покусала людину у Білому домі

Найпопулярніше за тиждень