Канада та Британія ввели санкції проти Лукашенка і його оточення

Канада та Британія ввели санкції проти Лукашенка і його оточення
Читать на русском

Під санкції також потрапили старший син Лукашенка Віктор, міністр внутрішніх справ Білорусі і п'ять інших високопоставлених представників білоруської влади

У Великій Британії уряд прийняв рішення про введення санкцій проти Олександра Лукашенка та його оточення, санкції передбачають арешт рахунків і заборону на в'їзд в країну. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ Британії.

Під санкції також потрапили старший син Лукашенка Віктор, міністр внутрішніх справ Білорусі і п'ять інших високопоставлених представників білоруської влади.

Рішення про введення санкцій проти Лукашенка та його оточення прийняв і уряд Канади.

"Сьогодні Великобританія і Канада ясно дали зрозуміти, ввівши санкції проти жорстокого і шахрайського режиму Олександра Лукашенка. Ми не приймаємо результати цих сфальшованих виборів", - сказав міністр закордонних справ Домінік Рааб.

Як повідомляв APnews раніше, представники Міністерства внутрішніх справ Білорусі заявили, що у неділю, 27 вересня, затримали понад 350 учасників акцій протесту, загалом в країні зафіксували 22 протестні акції.

Новини партнерів

ДБР порушило закон, в незаконний спосіб проводячи конкурс з формування Ради громадського контролю при Бюро
В інтернаті в Києві жорстоко побили хлопчиків-аутистів та сховали їх від батьків на 13 днів

Найпопулярніше за тиждень