Качура: Депутатам корисно побувати на Донбасі - нехай подивляться, як живуть люди

Качура: Депутатам корисно побувати на Донбасі - нехай подивляться, як живуть люди
Ексклюзив
Читать на русском

Поїздкою на Донбас "Слуги народу" планують вплинути на прийняття законів, які можуть поліпшити життя людей в цьому регіоні.

Депутати "Слуги народу" в повному складі збираються на Донбас. Поїздка запланована на 21, 22 і 23 жовтня.

Про це APnews повідомив нардеп Олександр Качура.

Він розповів, що поїхати туди збираються потягом. Однак депутатів розділять на дві групи: перша поїде раніше, друга - трохи пізніше. Їх планують розвезти по всій лінії розмежування.

"За концепцією: 21 числа їде перша партія депутатів, а з 22 на 23 - друга. Буде два потяги, які 21 і 22 числа відправляться з Києва", - сказав нардеп "Слуги народу".

При цьому він пояснив, що цією поїздкою задумано показати, як насправді погано живуть люди на Донбасі. Таким чином вони планують вплинути на прийняття законів, які можуть поліпшити життя людей в цьому регіоні.

"Більшість в Києві веселяться, ходять по ресторанах і красивим магазинам, і явно забули, як живуть люди на сході. Депутатам буде корисно зануритися в атмосферу Донбасу" - додав Качура.

При цьому нардеп Олександр Дубинський заявив, що через цю поїздки вже вирішено скасувати засідання Ради 20 жовтня, на якому планувалося розглянути бюджет. А це означає, що до виборів парламент вже не збереться.

Раніше APnews писав, що в "Слузі народу" допустили проведення дострокових виборів в Раду в наступному році.

Новини партнерів

В Україні новий антирекорд: за добу 6410 нових випадків COVID-19
Група крові людини напряму впливає на ризик зараження COVID-19 - дослідження

Найпопулярніше за тиждень