"Кабмін на карантин": протестуючі влаштували коронавірусний перформанс

"Кабмін на карантин": протестуючі влаштували коронавірусний перформанс
Ексклюзив
Читать на русском

Підприємцям навіть під час карантину доводиться платити податки, оренду точок і квартир, але грошей на це немає

Учасники акції протесту підприємців малого та середнього бізнесу в середу, 6 травня, в Києві влаштували безпрецедентний перформанс. Про це повідомляє APnews з місця подій.

Підприємцям вдалося проїхати під будівлю Кабінету міністрів, де спочатку повинен був пройти мітинг. Тут вони влаштували перформанс, який пройшов під гаслом "Кабмін на карантин".

Так, трьох мітингувальників з індивідуальними засобами захисту переодягли в захисні костюми та "відправили" на перевірку будівлі уряду на відповідність до санітарних вимог.

Таким чином, підприємці хотіли донести, що у всіх повинні бути рівні можливості й вони мають право працювати під час карантину, як і великий бізнес.

"Кабмін прийняв рішення посадити всю країну на карантин. А Кабмін повинен подавати приклад, тому ми вирішили закрити Кабмін на карантин, щоб вони теж сиділи без роботи та без зарплати", - розповів учасник перформансу, підприємець з Одеси.

За його словами, навіть під час карантину доводиться платити податки, оренду точок і квартир, але грошей на це немає

Дивитися з 01:40

Як раніше повідомляв APnews, в Києві проходить акція протесту представників малого та середнього бізнесу, які вимагають скасувати карантин.

Новини партнерів

САП відкрила кримінальну справу проти екс-генпрокурора Рябошапки
У МЗС розповіли, коли українці зможуть подорожувати

Найпопулярніше за тиждень