Інфікованій коронавірусом нардепу Скороход відмовили в лікарняному

Інфікованій коронавірусом нардепу Скороход відмовили в лікарняному
Читать на русском

Ганну Скороход виписали з лікарні за умови повної самоізоляції

Народному депутату Ганні Скороход, у якої підтвердили коронавірус covid-19, відмовили у відкритті лікарняного. Про це повідомляє APnews з посиланням на Telegram-канал нардепа.

Так, Скороход разом з дитиною в п'ятницю, 17 квітня, виписали з лікарні за умови повної самоізоляції, тому що тести показали позитивний результат на коронавірус. Народна обраниця на час самоізоляції намагалася відкрити лікарняний, але їй відмовили, зажадавши її появи на огляд до лікаря.

"Стою на обліку в ДНК" НВЦ ПКМ "ДУС. Подзвонила до них, попросила відкрити лікарняний, але вони відмовили, оскільки я повинна приїхати на ОГЛЯД і по-іншому ніяк. На те, що я ковід позитивна - пофіг, потрібен огляд. Я ось цікавлюся, а буде це порушенням карантину або це нормально? І що вони будуть оглядати? Позитивний тест або як вірус на мене бігає? Або у нас мало заражених медиків?" - обурилася Скороход.

Читайте також:
Від самоізоляції до реанімації: як українські нардепи хворіють на Covid-19 і що з ними відбувається
Інфікованій коронавірусом нардепу Скороход відмовили в лікарняному

Як раніше повідомляв APnews, 28 березня стало відомо, що Ганна Скороход заразилася коронавірусом. Пізніше з'ясувалося, що її разом з дитиною госпіталізували в інфекційну лікарню.

Новини партнерів

Комітет Ради рекомендує зменшити грошову заставу на виборах у дев'ять разів
Денісова: Коронавірус виявили у співробітників однієї із в’язниць

Найпопулярніше за тиждень