Їхали з "простими смертними": журналістів пересадили з вагону потягу до Трускавця через "слуг народу"

Їхали з "простими смертними": журналістів пересадили з вагону потягу до Трускавця через "слуг народу"
Читать на русском

І журналісти, і народні депутати від монобільшості їхали до Трускавця потягом "Київ – Трускавець".

Двох представників ЗМІ, які їхали висвітлювати виїзне засідання фракції "Слуги народу" у Трускавці, і при цьому опинилися в одному вагоні з нардепами, попросили пересісти. Їм пояснили відповідне прохання "організованою груповою поїздкою"

Про це повідомила журналістка LB.ua Анна Стешенко в Facebook, передає APnews.

Зазначається, що і журналісти, і народні депутати від монобільшості їхали до Трускавця потягом "Київ – Трускавець".

Зазначається, що начальник поїзда, якого покликали журналісти після прохання пересісти до іншого вагону прийшов і показав телеграму-"попередження", яку, за його словами, отримав щойно. У телеграмі зазначено, що пересадка необхідна "в зв'язку з організованою груповою поїздкою".

"Трускавець-2. На старті вже весело. Ми заздалегідь купили квитки на поїзд "Київ-Трускавець". З нашим "щастям" ми потрапили в вагон з "слугами народу". Зайняли місця, як то кажуть, відповідно до придбаних квитків. І тут... Та-дам. Приходять два нардепи (прізвищ називати не буду) і як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця. Далі - більше. Прибігає начальник поїзда і тремтячими руками показує телеграму. У ній - "Про пересадку пасажирів. У зв'язку з поїздкою ОГП". В результаті нас переселили в сусідній вагон з "простими смертними", - написала Стешенко.

Також журналістка зазначила, що вагон, у якому їхали народні депутати – кращий.

"Один з відомих нардепів "слуги" (з Одеси, прізвища називати не буду) пожартував під час огляду вагона: "Ти уявляєш, скільки вони його мили перед нами?" – написала Стешенко.

Їхали з "простими смертними": журналістів пересадили з вагону потягу до Трускавця через "слуг народу"

Нагадаємо, як повідомляв APnews, станом на ранок 1 жовтня потяг зі "слугами народу" та журналістами вже прибув у Трускавець, де має відбутися дводенне виїзне засідання фракції.

Новини партнерів

Саакашвілі закликає громадян Грузії вийти на мітинг, щоб "захистити результати виборів"
"Газпром" в обхід України почав постачати газ Угорщині

Найпопулярніше за тиждень