"Йде н***й": Жан Беленюк порівняв рівень расизму в Україні та США

"Йде н***й": Жан Беленюк порівняв рівень расизму в Україні та США
Читать на русском

Він заявив, що Україна "дасть прикурити" Штатам

Народний депутат партії "Слуга народу" і спортсмен Жан Беленюк висловився про расизм на тлі протестів в США через вбивство Джорджа Флойда. На його думку, Україна "дасть прикурити" США, адже расизму в країні набагато менше, ніж в Штатах. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву депутата в Instagram.

"Коли мене запитують, стикаюся чи я в Україні з проявом расизму, завжди відповідаю, що ні, хоча в підлітковому віці не оминули й мене різного роду нападки з боку різних маргіналів", - написав Беленюк.

Але зазначив, що це незрівнянно з тим, що зараз відбувається в США.

"Не буду тут закликати всіх бути добрішими, просто констатую факт - за рівнем расизму Україна дасть прикурити США легко, у нас його набагато менше! Це одна, але не єдина причина, чому я гордий бути українцем і жити в цій країні, при її недоліках і достоїнствах! А расизм, расизм йде на х..й, сьогодні я - Джордж Флойд", - заявив депутат.

Раніше APnews писав, що Зеленський попросив не втягувати Україну в політичні ігри США.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Когда меня спрашивают сталкиваюсь ли в Украине с проявлением расизма, всегда отвечаю что нет, хотя в подростковом возрасте не обошли и меня разного рода нападки со стороны различных маргиналов. Но, это конечно несопоставимо с тем, что в 21 веке можем увидеть в стране с, казалось бы, развитой демократией. Не буду здесь призывать всех быть добрее и т.п., просто констатирую факт - по уровню расизма Украина даст прикурить США легко, у нас его НАМНОГО меньше! Это одна, но не единственная причина, почему Я горд быть Украинцем и жить в этой стране, при ее недостатках и достоинствах! А расизм, расизм идёт на х..й, сегодня Я - Джордж Флойд #noracism #люблюукраину #джорджфлойд

Публикация от Beleniuk Zhan (@zhanbeleniuk)

Читайте також:
Чорний майдан в США. Політолог пояснив, чому в Україні через Джорджа Флойда не почалися б протести

Новини партнерів

Заміни - немає: в "Слузі народу" спростували інформацію про можливу відставку Авакова
У Росії автомеханік перетворив Lada Priora на триметрового "павука". Відео

Найпопулярніше за тиждень