Гроші Терезів, зліт Тельців та кохання Раків: докладний гороскоп на 22 червня

Гроші Терезів, зліт Тельців та кохання Раків: докладний гороскоп на 22 червня
Читать на русском

Астрологи розповіли, що очікується від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

У Овнів вдало відбудуться зустрічі з впливовими особами та публічні виступи. Гарний час для тих, хто займається психологією та музикою. Змінюються внутрішні установки, можна змінити звички і спланувати довгострокові цілі.

Телець

20 квітня — 20 травня

У Тельців перейдуть у нову якість багато фінансових та особистих проектів. Є хороша можливість перевести справи, розпочаті раніше, на новий, більш перспективний рівень. Стимулом для роботи виявиться участь у колективному заході.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки будуть винагороджені за вміння вести справи в складних умовах, домовлятися з непростими людьми. Підвищиться мотивація до заробляння грошей. Добре розпочинати цикл фізичних вправ та масажу, вивчати іноземні мови.

Рак

21 червня — 22 липня

Раки надзвичайно сприйнятливі і внаслідок цього — податливі до спокус. Властива вам самокритика може призвести до депресії: перестаньте шукати недоліки! Рекомендуємо приділити увагу якості продуктів харчування.

Лев

23 липня — 22 серпня

Левам варто реально подивитися на те, з чим належить працювати цього місяця. Гарний час для великих покупок та вкладення коштів. У комерційних операціях слід утриматися від невиправданого ризику та необдуманих дій.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Цікавий досвід чекає Дів. День перевірить вас на вміння знаходити компроміси у скрутних ситуаціях. В особистому житті - це день пошуку комфорту, час прощення та кохання.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терезів у фінансовій сфері чекають різні сюрпризи. Ситуація, що склалася вдома, також може надати вашим думкам нового напряму. Добре очищати простір, вносити в будинок талісмани та обереги, якимось чином впорядковувати житло.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіонів потребують і товариші по службі, і друзі, і родичі. Цілком ймовірним є прийом гостей. Не рекомендується важка фізична праця, психічна напруга.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільцям не варто відмовлятися від зростаючої відповідальності: разом з нею у ваше життя прийде успіх. Люди, зацікавлені у вашому просуванні, можуть запропонувати свою допомогу.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерога, у вас відбувається накопичення досвіду у сферах, пов'язаних із партнерськими відносинами. Прекрасний час для укладення різних угод, але при прийнятті рішень будьте пильні! Успіх чекає у сфері реклами та літературної творчості.

Водолій

21 січня — 18 лютого

У Водоліїв з'являється можливість використовувати свої зв'язки для вирішення особистих проблем. Слід врахувати, що людям сьогодні властива недбалість у справі. Уникайте зайвої метушні та непотрібних розмов.

Риби

19 лютого — 20 березня

У ситуації складного вибору виявилися деякі Риби. Найкраще сьогодні йде робота на самоті, особиста творчість. Зростає інтерес до загадкових явищ, наукових відкриттів, здатних перетворити ваше життя.

Новини партнерів

Авіація НАТО в Балтії за тиждень п'ять разів супроводжувала російські літаки
У Львові під виглядом гуманітарної допомоги для ЗСУ намагалися провезти телефони та брендовий одяг на 70 млн грн

Найпопулярніше за тиждень