Готель "Дніпро" в центрі Києва продали за понад 1,1 млрд гривень

Готель "Дніпро" в центрі Києва продали за понад 1,1 млрд гривень
Читать на русском

Президент додав, що кошти від продажу будуть спрямовані до державного бюджету

На аукціоні у середу, 15 липня, продали державний пакет акцій ПАТ "Готель "Дніпро" за 1,111 мільйона гривень, що в майже 14 разів перевищує початкову ціну. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського.

"Вітаю всіх учасників цієї знакової події - голову Фонду державного майна України Дмитра Сенниченка, його заступників, працівників Офісу Президента та ДУС, представників уряду та Верховної Ради, а також радників, які допомагали в підготовці приватизації. І, звісно, дякую представникам бізнесу, які взяли участь в аукціоні та змагалися до останнього", - йдеться у повідомленні.

Зеленський заявив, що з керуванням готелями бізнес справляється краще, тому в цьому питання держава не повинна з ним конкурувати. Президент додав, що кошти від продажу будуть спрямовані до державного бюджету.

"Таким чином уже було проведено майже вісім тисяч аукціонів та продано майна, що належало державі, органам місцевої влади та Фонду гарантування вкладів, на загальну суму близько 2,7 млрд грн. Це ще один приклад того, як діджиталізація та відкритість приносять користь державі та долають корупцію", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв APnews раніше, Кабінет міністрів України передав для приватизації чотири великих об'єкти та понад 400 малих.

Новини партнерів

ДБР "розкладається" і в турбо-режимі рухається до самознищення, - Мосійчук
Відома гонщиця отримала важкі травми під час тестового заїзду

Найпопулярніше за тиждень