Гороскоп спокуси: як підкорити будь-якого чоловіка за знаком зодіаку

Гороскоп спокуси: як підкорити будь-якого чоловіка за знаком зодіаку
Читать на русском

Астрологи впевнені, що жінки різних знаків зодіаку по-різному виявляють себе у стосунках із чоловіками. У цьому прогнозі ви дізнаєтесь, як ваш знак зодіаку допоможе вам у побудові вдалих любовних стосунків із представниками чоловічого зодіакального кола. Ця інформація стане вам у пригоді підкорення чоловічих сердець.

Овен

Жінка – Овен
Жінки Овни не мають труднощів у підкоренні чоловіків. Але все ж таки є особливості характеру, які можуть заважати в тій чи іншій ситуації. Наприклад, Жінки – Овни мають норовливий характер, іноді вони думають, що оточуючі дивляться на світ так само як і вони, але це не так. Намагайтеся висловлювати свою думку не нав'язуючи, виявляючи жіночу хитрість.

Чоловік – Овен
Привабити чоловіка Овна не складно, але, якщо він не дуже зацікавлений, вам доведеться виявити зусилля та терпіння. Коли чоловіки цього знаку зодіаку не перебувають у стосунках, вони максимально відкриті для спілкування, тому закохуються досить швидко. Найголовніше, щоб чоловік Овен побачив симпатію у його бік.

Телець

Жінка - Телець
Жінка - Телець з роками стає мудрішою і розумнішою, але іноді ви не хочете вчитися на своїх помилках, повністю ігноруючи їх. Для побудови вдалих відносин вам часом не вистачає простоти в характері, оскільки ви схильні до того, щоб все ускладнювати. Ваша категоричність на деякі речі може бути не зрозумілою для чоловіків.

Чоловік - Телець
Чоловік - Телець зверне увагу лише на цілісну особистість. Вони не ведуться на одну красу, або лише розум. Як правило, вони звертають увагу на красивих ефектних жінок, з неабияким інтелектом. Щоб зацікавити чоловіка – Тельця, готуйтеся до того, що проходитимете жорсткий кастинг.

Близнюки

Жінки - Близнюки
Жінкам – Близнюкам нелегко дається побудова стосунків, бо почуття партнера вони цінують менше, ніж свою власну свободу. Головна проблема полягає у категоричній зацикленості на собі, що може відштовхувати чоловіків. Намагайтеся навчитися не тільки приймати кохання, але й віддавати.

Чоловіки – Близнюки
Чоловіки – Близнюки такі ж вітряні, як жінки цього знаку. Щоб зацікавити такого чоловіка, постарайтеся використати його модель поведінки. Безтурботність та свобода, головна запорука успіху.

Рак

Жінки – Раки
Жінки – Раки звикли обирати партнера раціонально. Вони вибиратимуть лише заможного та щедрого чоловіка, оскільки практично завжди націлені на побудову міцної родини. Але головна порада жінкам – Ракам звертати увагу не лише на матеріальне становище чоловіка, а й спостерігати за його духовними якостями.

Чоловік – Рак
Чоловік – Рак завжди звертає увагу на тих, хто дивиться на них із захопленням. Як правило, труднощі у цьому зазнають жінки вогненної стихії: Овни, Леви, Стрільці. Постарайтеся виявляти м'якість, і приймати його таким, який він є, тоді чоловік - Рак буде вражений.

Лев

Жінка – Лев
Жінка – Лев з легкістю закохує чоловіка, проте всі складнощі починаються пізніше. Такі жінки звикли намагатися міняти людину, якщо їм щось не подобається. Як правило, успішний та самодостатній чоловік оцінює це не дуже добре. Нікому не подобається, коли їх намагаються поміняти під себе.

Чоловік - Лев
Чоловік - Лев любить свято навколо себе. Як правило, вони звертають увагу на яскравих та тендітних жінок, яких їм захочеться оберігати. Вони ласі на компліменти та прояв захоплення, цим чоловіка Лева можна з легкістю зацікавити.

Діва

Жінка – Діва
Жінка – Діва має непростий характер. Головна проблема полягає в тому, що ви ідеалізуєте чоловіка до того, як добре дізнаєтесь, і починаєте підганяти його образ під той шаблон, який у вас у голові. Як правило, коли ви дізнаєтеся чоловіка краще, виявляється, що це зовсім не «той самий».

Чоловіки – Діви
Чоловіки – Діви постійно сумніваються у собі та переживають. Вони дуже вразливі натури, тому при знайомстві важливо пам'ятати, що будь-яка ваша фраза може його зачепити. Вони звертають увагу на спокійних жінок, які не турбуватимуть їхній внутрішній світ. Також чоловіки цього знаку зодіаку не люблять прояву вульгарності.

Терези

Жінка - Терези
Жінка - Терези повинна пам'ятати про те, що їй потрібно бути самою собою. Не підганяйте себе під чийсь образ, тоді ви втрачаєте свою унікальність, і чоловік перестає цікавитися вами. Постарайтеся виявляти чесність та відкритість, це для вас найголовніша порада.

Чоловік - Терези
Чоловік - Терези рідко звертають увагу на зовнішність жінки. Їх легко можна зацікавити, якщо вони дізнаються, що у вас є спільні інтереси або хобі.

Скорпіон

Жінка - Скорпіон
Жінка Скорпіон любить грати на чоловічих нервах. Іноді це робиться просто для розваги. У вас дуже легко закохуються, але можуть швидко йти через те, що не відчувають кохання з вашого боку, навіть тоді, коли ви намагаєтеся виявляти почуття. Ставтеся дбайливіше до оточення.

Чоловік - Скорпіон
Чоловік - Скорпіон легко отримує увагу від жінок. Але якщо ви закохалися в такого чоловіка і захотіли побудувати з ним сім'ю, вам потрібно буде навчитися слухати. Чоловіки Скорпіони люблять говорити до ранку, як правило, вони багато розповідатимуть про себе, їм просто потрібна увага.

Стрілець

Жінка - Стрілець
Жінка Стрілець в очах чоловік завжди виглядає ефектно. Такі жінки володіють енергетикою, що притягує. Вам потрібно звернути увагу на прояв своєї прямолінійності, іноді це може відлякувати чоловіків. Постарайтеся не будувати із себе неприступну фортецю.

Чоловік - Стрілець
Чоловік - Стрілець може здатися трохи дивним, але, як правило, це тільки додає їм харизми. Стрільці завжди відчувають фальш, тому головна порада для спокуси, це просто вміння бути собою і не боятися виявляти свої почуття. Чоловіки Стрільці обов'язково звернуть увагу на жінку, яка не мислить стереотипно.

Козоріг

Жінка – Козоріг
Жінка – Козоріг не завжди розуміє, як саме потрібно будувати стосунки із чоловіками. У скрутні моменти вони починають виявляти токсичність свого характеру. Вам потрібно навчитися знімати напругу, щоб не передавати її оточенню. Розслабленість додасть вам привабливості.

Чоловік – Козоріг
Чоловік – Козоріг найбільше цінує у стосунках довіру. Якщо вони зрозуміють, що можуть довіряти вам, будьте готові до того, що незабаром буде пропозиція руки та серця. Чоловіки цього знаку зодіаку, завжди диктують власні правила стосунків, будьте готові до цього і не сперечайтеся.

Водолій

Жінка – Водолій
Жінка – Водолій звикла будувати стосунки на фундаменті дружби. Головна порада, це заводити стосунки з тими чоловіками, які зможуть бути для вас не лише коханим, а й другом. Звертайте увагу на тих чоловіків, які не прагнуть обмежити вашу свободу.

Чоловік - Водолій
Чоловік - Водолій дуже цінує свою свободу. Найпростіший спосіб зацікавити такого чоловіка це просто потоваришувати з ним. Зазвичай вони закохуються в тих, до кого виникли дружні почуття. Водолії дуже цінують свій комфорт і вони будуть тільки з тією жінкою, яка ніколи його не порушує.

Риби

Жінка – Риби
Жінка – Риби звикла розходитись із чоловіками на дружній ноті. Це їхня найголовніша помилка, оскільки необхідно обривати енергетичні зв'язки. Поки ви товаришуєте з колишніми, ваша енергія, яка потрібна для побудови нових стосунків, витікає.

Чоловік – Риби
Чоловік – Риби звертає увагу на сексуальних жінок з красивою фігурою. Далі вони звертають увагу на інтелект. Загалом вони мають непростий характер, складний для розуміння. Але якщо ви дійсно зрозумієте такого чоловіка, у вас з'являться чудові шанси для побудови міцного та успішного союзу.

Новини партнерів

Хотів безкоштовно припаркувати авто, погрожував і ображав: з'явилися подробиці побиття адвоката біля Олександрівської лікарні
Британія та Канада слідом за США оголосили про дипломатичний бойкот Олімпіади в Китаї

Найпопулярніше за тиждень