Гонщик Формули-1 не зміг закінчити гонку через обгортку від сендвіча

Гонщик Формули-1 не зміг закінчити гонку через обгортку від сендвіча
Читать на русском

Повернення Фернандо Алонсо в Королівські гонки не склалося.

Фернандо Алонсо, пілот команди Alpine Формули-1 не зміг закінчити першу гонку в сезоні. Причиною сходу іспанця стала звичайна обгортка від сендвіча. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт французької команди.

Алонсо повернувся в Королівські гонки через два з половиною роки, і в першій же гонці сезону боровся за місце в першій десятці. На жаль, закінчити цей етап іспанському пілотові не вдалося - в середині дистанції Фернандо довелося зійти через проблеми із задніми гальмами.

Уже після завершення гонки механікам Alpine вдалося встановити причину сходу - все через обгорткового паперу для сендвіча, яка застрягла в гальмівному повітропроводі і привела до перегріву.

"Після першого піт-стопу у нас була невелика проблема, через яку довелося трохи знизити швидкість. А після другого піт-стопу в задніх гальмах застрягла папір для загортання сендвічів", - розповів директор Alpine Марцин Будковськи.

Нагадаємо, що ще перед початком сезону у Фернандо Алонсо почалися проблеми. Під час тренування на велосипеді іспанського гонщика збила машина.

Новини партнерів

Суд відправив ще одного учасника погрому на Банковій під цілодобовий домашній арешт
Результати довиборів в Раду: на Прикарпатті лідирує Вірастюк, у Донецькій області - Аксьонов

Найпопулярніше за тиждень