Голова Національної поліції Києва Крищенко заразився коронавірусом

Голова Національної поліції Києва Крищенко заразився коронавірусом
Читать на русском

Зараз він продовжує виконувати свої обов’язки дистанційно

Заступник голови Національної поліції України, начальник поліції Києва Андрій Крищенко захворів на коронавірус. Про це повідомив заступник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Наразі Крищенко працює дистанційно, його стан задовільний.

"Діагноз Covid-19 сьогодні встановлений, заступнику Голови Національної поліції України – начальника поліції Києва Андрія Крищенка. Його стан здоров'я є задовільним. Він продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно", - йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції вже встановили коло осіб, з якими контактував Крищенко. Їх поінформували про потенційний ризик захворювання, вони перебувають на самоізоляції.

"Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані. Між тим керівник столичної поліції та члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не перебували", - додав Геращенко.

Також заступник голови МВС повідомив, що коронавірус виявили ще у трьох поліцейських та одного курсанта.

Голова Національної поліції Києва Крищенко заразився коронавірусом

Як повідомляв APnews раніше, голова підкомітету з державної безпеки комітету з питань національної безпеки Верховної ради Ірина Верещук заявила, що близько 30 народних депутатів від фракції "Слуга народу" здали тести на коронавірус.

Новини партнерів

Лідер гурту Rammstein заразився коронавірусом
Коронавірус підтвердили у прем'єра Британії Джонсона

Найпопулярніше за тиждень