Генконсульство України в Китаї зробило заяву через новий вірус

Генконсульство України в Китаї зробило заяву через новий вірус
Читать на русском

В провінції Гуандун станом на понеділок, 20 січня, було зафіксовано 14 випадків зараження

У зв'язку з новим вірусом в Китайській Народній Республіці Генеральне консульство України в місті Гуанчжоу опублікувало рекомендації українцям. Про це повідомляє прес-служба відомства.

В провінції Гуандун станом на понеділок, 20 січня, було зафіксовано 14 випадків зараження новим типом коронавірусу запалення легень, виявлені пацієнти отримують медичну допомогу.

"Китайська національна рада охорони здоров’я та Гуандунська національна рада охорони здоров’я просять Генеральні консульства іноземних країн в Гуанчжоу приділити увагу щодо нового типу коронавірусу запалення легенів та розмістити на офіційних сторінках інформацію, що додається", - йдеться у повідомленні.

У сезон підвищеної захворюваності на респіраторні інфекційні захворювання взимку та навесні, слід звернути увагу на необхідність провітрювання приміщень, особистий захист від переохолоджень та теплий одяг, миття рук, особисту гігієну та заняття фізичними вправами, по можливості також уникати публічних місць.

"Одягайте респіратори для зменшення поширення мікробів. Якщо у вас лихоманка або симптоми інфекції, необхідно вчасно звернутися до медичного закладу", - додали представники місцевої влади.

Як повідомляв APnews раніше, представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Тарік Язаревич попередив, що коронавірус 2019-nCoV нового типу може поширитись за межами Китаю.

Коментарі

Новини партнерів

У Дніпрі оперуповноважений Нацполіції вимагав 50 тисяч гривень хабаря
Білорусь планує закуповувати нафту через Україну: подробиці

Найпопулярніше за тиждень