Гамбіт маршрутників. Жителі Броварів розповіли свою версію, через що почалася стрілянина

Гамбіт маршрутників. Жителі Броварів розповіли свою версію, через що почалася стрілянина
Ексклюзив
Читать на русском

Місцеві жителі розповіли, як до них на зупинках підходили люди і наполегливо просили сісти в певну маршрутку

Місцеві жителі міста Бровари розповіли, що перестрілка 29 травня трапилася не просто так. Причиною цього став конфлікт перевізників, який почався незадовго до сутички. Люди розповіли, що знали про це і раніше зверталися з цього приводу в поліцію. Однак в правоохоронних органах ніхто не відреагував. Про це кореспонденту APnews розповіли жителі міста Бровари.

Так, за їхніми словами, тиждень тому через вулицю Олімпійську пустили маршрут №327. Раніше маршрут цього транспорту проходив через іншу вулицю, а по Олімпійській проїжджали і так щонайменше 3 інших маршрута.

Після цього, як розповіли місцеві жителі, почалися "незрозумілі рухи" на зупинках. Так, до перехожих підходили люди і наполегливо пропонували користуватися послугами маршруту №327 та не сідати в ніякі інші. Після кількох таких випадків люди звернулися в поліцію, проте там не відреагували на звернення вчасно.

Крім цього, за розповідями місцевих вдалося з'ясувати, що до конфлікту може бути причетний також маршрут №706 і нелегальні перевізники, які з'явилися в місті після зняття карантину. Вищезазначені нелегали перевозили людей на приватних фургонах, таких як Mercedes Sprinter.

Раніше APnews писав, що у Броварах відбулися масові заворушення зі стріляниною. Стало відомо, що під час перестрілки постраждали три людини. Також з'явилася перша реакція Авакова на стрілянину і сутички в Броварах.

Читайте також:

Новини партнерів

Політологи пояснили, чи загрожує Авакову відставка через свавілля і стрілянину в Броварах
У Броварах поліція заборонила чоловікові їздити на авто, в яке під час перестрілки потрапила куля

Найпопулярніше за тиждень