Французькому режисерові Алену Франкону перерізали горло серед білого дня

Французькому режисерові Алену Франкону перерізали горло серед білого дня
Читать на русском

На цю мить він знаходиться у важкому стані в очікуванні операції

У Монпельє, Франція, смертельно поранили відомого режисера Алена Франкона. Невідомі перерізали горло опівдні за місцевим часом, але, на щастя, режисер вижив. Про це повідомляє APnews з посиланням на Le Parisien.

Напад стався в самому центрі французького міста Монпельє. Відомий 76-річний театральний режисер отримав серйозні ножові поранення в горло і був доставлений в лікарню. На цей момент він знаходиться у важкому стані в очікуванні операції.

За інформацією поліції, свідків нападу не було, а про інцидент в службу порятунку Франції повідомили випадкові перехожі. Обставини, мотив і, що найважливіше, особи нападників - невідомі.

Ален Франкон був директором театрів в різних містах Франції, в тому числі й в Парижі. Двічі в 1995 і у 2010 роках йому присуджувалася національна премія "Мольєр" як кращому театральному режисерові країни.

Раніше APnews також повідомляв, президент Франції Еммануель Макрон визнав провину французьких солдатів за тортури та вбивство відомого юриста та активіста Алі Буменджеля, який боровся за незалежність Алжиру під час війни з Францією в 1957 році.

Новини партнерів

У МОЗ заявили, що збільшили інтервал між вакцинами "щоб захистити людей"
У Києві чоловіка, який до смерті забив табуретом товариша по чарці, засудили до 15 років в'язниці

Найпопулярніше за тиждень