"Фіорентина" підписала скандального російського футболіста

"Фіорентина" підписала скандального російського футболіста
Читать на русском

Клуб підписав контракт на три з половиною роки.

Італійська "Фіорентина" підписала контракт з російським форвардом Олександром Кокоріним. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт "фіалок".

Представники італійського клубу не повідомляють подробиць про контракт. Однак згідно з даними порталу Transfermarkt, угода росіянина з "фіалками" розрахований до літа 2024-го року.

29-річний футболіст широко прославився в 2018-му році, коли він разом з іншим гравцем, Павлом Мамаєвому, влаштував бійку в московському кафе. У 2019 му році його засудили до 18 місяців позбавлення волі, однак через чотири місяці його звільнили достроково.

Після цього Кокорін змінив клуб і перебрався з "Зеніту" в "Спартак". У поточному сезоні він виходив на поле 10 разів і двічі відзначився забитими м'ячами. Дебютувати ж у футболці "Фіорентини" росіянин зможе вже через два дні - 29 січня "Фіалки" зіграють з "Торіно". Відзначимо, що зараз "Фіорентина" займає 12-е місце в чемпіонаті Італії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ще один російський футболіст, Артем Дзюба, потрапив в скандал. У мережу потрапило відео, в якому нападник "Зеніту" і збірної Росії записав мастурбує. Пізніше з'явилася інформація, що у нього вимагали п'ять мільйонів доларів за те, щоб відео так і не потрапило в інтернет.

Новини партнерів

Українцям повернуть 1,4 млрд грн за дороге світло: хто і яким чином отримає компенсацію
В Італії лікар убив двох пенсіонерів з Covid-19, щоб звільнити ліжко-місце в палаті

Найпопулярніше за тиждень