Фінанси Близнюків, сюрпризи Терезів та зміни Риб: докладний гороскоп на 1 липня

Фінанси Близнюків, сюрпризи Терезів та зміни Риб: докладний гороскоп на 1 липня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого слід очікувати від цього літнього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овни, старайтеся навіть у думках не йти далеко від того, що задумали. Плідний день, це стосується практично всіх сфер життя.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельцям у вирішенні професійних питань допоможе досвід минулого. Активізуються спільна діяльність із друзями та контакти з членами сім'ї.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюкам, щоб уникнути збитків, слід з особливою ретельністю підійти до службових обов'язків і вирішення фінансових питань. Великі покупки краще відкласти.

Рак

21 червня — 22 липня

Ракам рекомендується переглянути свої стосунки з клієнтами та товаришами по службі: від продуманих змін виграють усі учасники подій.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви, розширте коло спілкування і ваші здібності знайдуть практичне застосування. Якщо ви вийшли з себе, стежте за тим, щоб не передавати свій поганий настрій оточуючим.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви зараз переживають злети і падіння, багато хто прагне досягти успіху в новій справі. Чоловіки можуть зарекомендувати себе лідерами. Жінкам краще поки що уникати різких змін в особистому житті.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терезів сьогодні очікують сюрпризи різного характеру. Нова інформація виявить вам справжній стан справ. Показано вирішувати старі конфлікти, що тривали.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

У Скорпіонів чудово йдуть відносини з іногородніми та іноземними особами. У сім'ї варто подумати над спільними планами на вихідні.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільців чекають цікаві пропозиції, за бажання — зміни на особистому фронті. Але ваша вимогливість може поставити вас у скрутне становище. Загалом день підходить для пошуку гармонії.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

У Козерогів особливо добре розвиваються проекти, що вимагають поєднання здорового глузду та фантазії. Сьогодні можна легко відкинути сумніви та ухвалити нарешті важливе рішення.

Водолій

21 січня — 18 лютого

У Водоліїв труднощі можуть виникнути через збільшення обсягів роботи. Успіх принесе справу, якою б вам щиро хотілося зайнятися.

Риби

19 лютого — 20 березня

Риби, для вас це день самопізнання та духовного перетворення: показано займатися різними практиками, позбавлятися страхів. Підходящий час для переїздів.

Читайте також:
Зв'язки Тельців, енергія Стрільців та сили Риб: докладний гороскоп на 30 червня

Новини партнерів

Прогноз погоди на вихідні 2–3 липня: зі спекою і грозами
Окупанти платять по $20 тис. хабара, щоб втекти з війни - СБУ

Найпопулярніше за тиждень