ФІФА офіційно заборонила грати в футбол в Тринідаді і Тобаго

ФІФА офіційно заборонила грати в футбол в Тринідаді і Тобаго
Читать на русском

Причина заборони - серйозне порушення статуту ФІФА.

Міжнародна федерація футболу тимчасово зупинила роботу футбольної асоціації Тринідаду і Тобаго (TTFA). Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт ФІФА.

Причина такого рішення - в серйозному порушенні внутрішнього статуту федерації. Колишнє керівництво TTFA подало скаргу до місцевого суду Тринідаду і Тобаго на рішення Ради ФІФА про створення комітету по нормалізації TTFA.

Тим самим футбольні функціонери порушили статтю 59 Статуту ФІФА, яка прямо забороняє звернення в звичайні суди, якщо інше прямо не передбачено регламентом федерації. Рішення ФІФА означає, що команди Тринідаду і Тобаго не зможуть виступати в змаганнях під егідою ФІФА.

У міжнародній федерації футболу мають намір скасувати відсторонення тільки в тому випадку, якщо асоціація з Карибського басейну відкличе свій позов. Відзначимо, що комітет з нормалізації був створений ФІФА після того, як було виявлено, що колишнє керівництво TTFA було причетне до різних актів серйозної безгосподарності.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що українська спортсменка втратила срібну медаль Олімпіади через допінг. Біатлоністка Віта Семеренко повернулася на третє місце після виправдання російської спортсменки.

Новини партнерів

ООН закликала звільнити білоруську опозиціонерку Колеснікову
ДБР незаконно підвищило зарплати співробітникам і розкрило держтаємницю, намагаючись це приховати

Найпопулярніше за тиждень