Facebook запустить дитячу версію Instagram

Facebook запустить дитячу версію Instagram
Читать на русском

Ініціатива з'явилася для того, щоб "помирити" дітей і батьків, які критично ставляться до мессенджерів.

Відома у світі компанія Facebook Inc. працює над створенням версії додатку Instagram виключно для дітей віком до 13 років.

Про це APnews повідомляє з посиланням на видання Bloomberg.

"Новий додаток був анонсований внутрішньо в четвер, але ще не запущений. Наразі Instagram вимагає, щоб користувачі мали вік не менше 13 років", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потреба у відповідній ініціативі з'явилася для того, щоб "помирити" дітей і батьків, які критично ставляться до мессенджерів, де можуть публікувати потенційно неприйнятний контент.

"Діти все частіше запитують своїх батьків, чи можуть вони приєднатися до додатків, які допомагають їм не відставати від своїх друзів.

Зараз для батьків не так багато варіантів, тому ми працюємо над створенням додаткових продуктів, як, наприклад, з Messenger Kids - які підходять для дітей, якими керують батьки.

Ми досліджуємо можливість створення нових продуктів в Instagram, щоб допомогти дітям не відставати від своїх друзів, відкривати нові захоплення та інтереси", - пояснив речник Facebook Джо Осборн.

Варто зазначити, що Messenger Kids - версія програми обміну повідомленнями Facebook для підлітків, котра має функції батьківського контролю.

Раніше APnews писав, чи безпечний Clubhouse. Ми спільно зі спеціалістом з кібербезпеки з'ясували загрози нової соцмережі.

Новини партнерів

Зеленський увів до складу РНБО міністра цифрової трансформації Федорова
Мокрий сніг та дощ: синоптик дала прогноз погоди на "карантинні" вихідні

Найпопулярніше за тиждень