Facebook видалятиме інформацію із запереченням Голокосту, - Цукерберг

Facebook видалятиме інформацію із запереченням Голокосту, - Цукерберг
Читать на русском

Ще два роки тому засновник соцмережі не хотів цього робити.

Facebook видалятиме контент, який заперечує Голокост або спотворює історію про нього. Ще два роки тому засновник соцмережі Марк Цукерберг не хотів цього робити, проте зараз ситуація змінилася.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву Цукерберга у Facebook.

"Ми давно видалили пости, що вихваляють злочину на ґрунті ненависті або масові вбивства, включаючи Холокост. Але з ростом антисемітизму ми розширюємо нашу політику, щоб заборонити будь-який контент, який також заперечує або спотворює Голокост. Якщо люди шукають інформацію про Голокост в Facebook, ми почнемо направляти вас до авторитетних джерел, щоб отримати точну інформацію.

Моє власне мислення змінилося по мірі того, як я бачив дані, що показують зростання антисемітського насильства, а також нашу більш широку політику щодо мови ненависті. Провести правильні кордони між тим, що є прийнятним, а що неприйнятним, непросто, але з урахуванням поточного стану світу, я вважаю, що це правильний баланс", - наголосив Марк Цукерберг.

Сам Цукерберг заявив, що боровся із суперечністю: з одного боку він не хотів порушувати свободу висловлювань, а з іншого — хоче мінімізувати шкоду від заперечення або спотворення Голокосту.

Як повідомляв APnews, поліція України рахує євреїв, а світове співтовариство бунтує. Ми опублікували повний розбір "антисемітського" скандалу.

Новини партнерів

У Києві з початку пандемії COVID-19 звільнились до 25% медиків - глава комісії Київради
Кандидат в депутати від "Батьківщини" оскандалився передвиборчою рекламою з пропагандою гомосексуалізму

Найпопулярніше за тиждень