Євросоюз не визнав "російські місцеві вибори" в анексованому Криму

Євросоюз не визнав "російські місцеві вибори" в анексованому Криму
Читать на русском

Європейський Союз не визнав незаконну анексію Криму та Севастополя Російською Федерацією, а тому не визнає проведення виборів на Кримському півострові

У Європейському Союзі не визнали результати виборів у Севастополі, оскільки Росія анексувала Крим у 2014 році. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву Європейської служби зовнішніх справ.

У відомстві підкреслили, що Європейський Союз не визнав незаконну анексію Криму та Севастополя Російською Федерацією, а тому не визнає проведення виборів на Кримському півострові.

"Будь-хто, обраний на організованому Росією голосуванні на Кримському півострові, який стверджує, що «представляє» Крим та Севастополь, не буде визнаний ЄС представниками тих територій, які є частиною України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, представництво Європейського союзу підкреслило, що залишається непохитним у своїй підтримці територіальної цілісності та суверенітету України.

Відомо, що в анексованому Криму 13 вересня влаштували так звані "додаткові вибори" депутата в російський парламент Криму, а також депутата Сімферопольської міської ради.

Як повідомляв APnews раніше, Україна засудила організацію та проведення так званих "місцевих виборів" 13 вересня в анексованому Криму і закликала світ не визнавати їх.

Новини партнерів

Українка Бех-Романчук встановила особистий рекорд сезону і виграла турнір в Берліні
У білоруському МВС заявили про 774 затриманих осіб на протестах

Найпопулярніше за тиждень