Європейський союз продовжив санкції проти Росії на півроку

Європейський союз продовжив санкції проти Росії на півроку
Читать на русском

Обмежувальні заходи передбачають заморожування активів, заборону на надання будь-яких фондів або економічних ресурсів

Рада Європейського союзу із внутрішніх справ прийняла рішення про продовження санкцій проти Російської Федерації на наступні шість місяців за дії, що підривають територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України. Таке рішення було прийнято на засіданні Ради Євросоюзу, повідомляє прес-служба Європейської Ради.

"Рада ЄС сьогодні вирішила, що поточні санкції у зв’язку з діями, що підривають або загрожують територіальній цілісності України, її суверенітету та незалежності, мають бути продовжені на наступні шість місяців - до 15 вересня 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Обмежувальні заходи передбачають заморожування активів, заборону на надання будь-яких фондів або економічних ресурсів особам, що включені до санкційного списку. Санкції застосовуються до 175 осіб та 44 установ.

Як повідомляв APNews раніше, рішення Ради Європейського Союзу про зняття санкцій з колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова та колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького набуло чинності у п'ятницю, 6 березня.

Новини партнерів

МОЗ зареєструвало "коронавірусний" законопроект
У Чернівецькій області ще двох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус

Найпопулярніше за тиждень