ЄС подарував українській поліції техніку на 3000000 євро

ЄС подарував українській поліції техніку на 3000000 євро
Читать на русском

В цілому правоохоронці отримали 18 патрульних автомобілів, 40 автомобілів для підрозділів забезпечення громадської безпеки та порядку, дев'ять дефібриляторів, сучасні сервери та системи зберігання даних, а також костюм вибухотехніки і супутнє обладнання.

Євросоюз подарував Національній поліції України техніку на 3,4 млн євро. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу НПУ.

«18 патрульних автомобілів, 40 автомобілів для підрозділів забезпечення громадської безпеки та порядку, дев'ять дефібриляторів, сучасні сервери та системи зберігання даних, а також костюм вибухотехніки і супутнє обладнання Нацполіція отримала в рамках програми« ПРАВО-Поліція», - йдеться у повідомленні.

Патрульні автомобілі будуть використовуватися в дев'яти областях України, зокрема у Кіровоградській, Львівській, Харківській, Одеській, Київській, Вінницькій, Чернівецькій, Полтавській та Хмельницькій.

Крім машин, наданий пакет допомоги включає ІТ-обладнання та засоби безпеки. Імовірно, завдяки сучасним серверам і системам зберігання даних поліція зможе ефективніше координувати свою діяльність з Інтерполом та Європолом у сфері протидії організованій і транскордонній злочинності.

Раніше APnews повідомляв, МВС пересадить поліцейських на електромобілі, що коштують понад 1000000 грн.

Новини партнерів

Велика Британія утилізує 800000 доз простроченої вакцини AstraZeneca
У Житомирі на парковці водій наїхав на трирічну дівчинку: дитину забрала "швидка"

Найпопулярніше за тиждень