Єрмак заявив, що відведення військ РФ від кордону України – заслуга Зеленського

Єрмак заявив, що відведення військ РФ від кордону України – заслуга Зеленського
Читать на русском

Глава ОП розкритикував тих, хто звинувачує Зеленського і його команду у піарі.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що відведення російських військ від українського кордону - результат роботи президента Володимира Зеленського, його команди та наших міжнародних партнерів.

Про це Єрмак сказав в ефірі "Право на владу", передає APnews.

На думку Єрмака, велику роль у цьому відіграв візит Зеленського до Франції і зустріч з Еммануелем Макроном та канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

"Всі побачили, як проходив візит президента до Парижу, як відбувалася відеоконференція, під час якої президент Франції сидів поруч з президентом України, і вони розмовляли з канцлером Німеччини", - підкреслив Єрмак.

Крім того, глава ОП розкритикував тих, хто звинувачує Зеленського і його команду у піарі.

"Поки є сили, які займаються тим, що критикують владу, ми працюємо не заради піару, а заради країни. Ця критика дуже схожа на ворожу пропаганду, адже вона кардинально спотворює реальність. Ми всі побачили, яку безпрецедентну підтримку має сьогодні Україна", - заявив Єрмак.

При цьому, про початок відведення російських військ, які протягом кількох останніх тижнів нарощувалися вздовж українського кордону, у Міноборони РФ заявили напередодні.

"Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв’язку з цим мною прийнято рішення завершити перевірочні заходи у Південному та Західному військових округах", - повідомив 22 квітня глава відомства Сергія Шойгу.

Нагадаємо, як писав APnews, Зеленський привітав відведення російських військ від кордонів України.

Новини партнерів

Киянці вирізали матку через лікарську помилку: акушеру повідомили про підозру
В Україні можуть продовжити карантин після 30 червня, - Немчінов

Найпопулярніше за тиждень