Еліна Світоліна і Марта Костюк зможуть виступити за Україну на Олімпіаді-2020

Еліна Світоліна і Марта Костюк зможуть виступити за Україну на Олімпіаді-2020
Читать на русском

Кваліфікацію для Еліни і Марти на одинарний розряд вже підтвердили.

Збірну України з тенісу на Олімпійських іграх в Токіо представлятимуть кращі ракетки країни - Еліна Світоліна і Марта Костюк. Про це APnews повідомляє з посиланням на капітана жіночої збірної Михайла Філіми для BTU.

За його словами, для Еліни і Марти вже підтвердили кваліфікацію в одинарному розряді. Так що на Олімпійському турнірі з тенісу, який пройде з 24 липня по 1 серпня зможуть брати участь обидві українки.

"Ми подали офіційну заявку на олімпійський турнір і вже отримали підтвердження кваліфікації для Еліни Світоліної і Марти Костюк. До кінця місяця буде інформація про попадання на турнір сестер Кіченок і Катаріни Завацкий", - розповів Филима.

Також він підтвердив, що Марта Костюк полетить в Токіо і заявив, що українка буде грати і "у неї все в порядку". А ми відзначимо, що Світоліна і Костюк візьмуть участь в парному турнірі в Істборні, який стартує сьогодні.

Раніше APnews повідомляв, що на Олімпіаді в Токіо вперше виступить жінка-трансгендер. Лорел Хаббард з Нової Зеландії до 2012-го року виступала у важкій атлетиці як чоловік.

Новини партнерів

США "передумали" виділяти Україні $100 млн військової допомоги, тому що загроза Росії "ослабла"
Порошенко відпочиває в турецькому готелі, де номери коштують від 200000 грн, - фото

Найпопулярніше за тиждень