Екс-гравця "Шахтаря" вибрали новим капітаном "Манчестер Сіті"

Екс-гравця "Шахтаря" вибрали новим капітаном "Манчестер Сіті"
Читать на русском

Фернандіньо виступає за "городян" вже сім років.

Півзахисник Фернандіньо став новим капітаном "Манчестер Сіті". Таким чином 35-річний бразилець став заміною для іспанця Давида Сільви, який покинув клуб. Про це APnews повідомляє з посиланням на Manchester Evening News.

Віце-капітанами "городян" в новому сезоні стануть півзахисник Кевін Де Брюйне і нападник Серхіо Агуеро. Такий вибір підкреслив внесок футболіста в гру і результат "Манчестер Сіті", кольори якого він захищав останні сім років.

За цей час Ферна відіграв 314 матчів за "городян", в яких відзначився 23 голами і 26 гольовими передачами. Також за цей час він встиг тричі виграти чемпіонат Англії, а також п'ять разів ставав володарем Кубка англійської ліги. До цього Фернандіньо виступав у футболці "Шахтаря", в який він перейшов ще в 2005-му році.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що інший гравець "Сіті", що раніше належав "Шахтарю", потрапив в скандал. Дружина Олександра Зінченка опублікувала відео, в якому розкритикувала головного тренера "городян" за тактику на матч проти "Ліона".

Новини партнерів

Кіпр вирішив розблокувати введення санкцій Євросоюзу проти Білорусі
Поклонська заявила, що скандальний золотий унітаз Пшонки всього лише "красочка"

Найпопулярніше за тиждень