Екс-гравця "Динамо" Артема Мілевського затримали силовики у ресторані у центрі Києва. Відео

Екс-гравця "Динамо" Артема Мілевського затримали силовики у ресторані у центрі Києва. Відео
Читать на русском

Затримали, найімовірніше, і агента екс-футболіста Олександра Панкова.

У центрі Києва силовики затримали колишнього гравця київського "Динамо" та збірної України Артема Мілевського. Про це із посиланням на відео з місця події повідомляє APnews.

Інцидент стався в ресторані Boho в центрі столиці. Також, зважаючи на все, затримали і агента екс-футболіста Олександра Панкова. Причина затримання наразі невідома.

При цьому люди, які діяли в обмундируванні з позначками "СБУ" та з автоматами, поводилися досить жорстко та агресивно із затриманими. Після цього колишнього футболіста та його агента вивели з приміщення.

Наведені нижче відео редакції APnews надіслали очевидці. Ми спробувала зв'язатися з Мілевським та Панковим за коментарем, проте їхні телефони не відповідають. Зважаючи на все, справа може бути дуже серйозною. Також жодним чином не прокоментували ситуацію і в правоохоронних органах.

Раніше APnews повідомляв, що Артем Мілевський повідомив про завершення кар'єри наприкінці вересня. Останнім клубом футболіста був закарпатський "Мінай", контракт із яким закінчився у травні 2021-го року. З того часу Мілевський був без клубу.

Новини партнерів

В Україні набули чинності нові правила карантину: що змінилося
У Житомирській області сім'я потрапила у страшну ДТП: батько та сини загинули, мати у реанімації

Найпопулярніше за тиждень