Екс-чиновники при виселенні з держдач в Конча-Заспі забирають із собою шпалери, розетки та унітази

Екс-чиновники при виселенні з держдач в Конча-Заспі забирають із собою шпалери, розетки та унітази
Читать на русском

Екс-генеральний прокурор України Святослав Піскун з’їжджав з держдачі місяць - після того, як вивіз все майно, включно з меблями, знявши навіть унітази і викрутивши усі розетки.

Екс-чиновники зі скандалами виїжджають з державних дач у Конча-Заспі, погрожуючи судовими позовами. Є й такі, що при виїзді забирають із собою все - навіть шпалери, розетки та унітаз.

Про це APnews пише з посиланням на розповідь директора будинку відпочинку Конча-Заспа Олександра Гурина "НВ".

Так, екс-генеральний прокурор України Святослав Піскун з’їжджав з держдачі місяць - після того, як вивіз все майно, включно з меблями, знявши навіть унітази і викрутивши усі розетки.

Піскун жив у будинку, в якому були сауна, джакузі, більярдний зал. В ремонт екс-генпрокурор вклав 6 млн гривень. Вже у 2019 йому дістався особняк фінського типу Honka за 1 млн грн.

Не хоче з'їжджати і колишній прокурор Києва Юрій Гайсинський, тесть померлого мера Харкова Геннадія Кернеса, екс-радник Кучми і колишній віце-прем'єр Володимир Семиноженко та ще четверо осіб.

Довелося з’їхати і колишньому керівник СБУ в Миколаївській області Олексію Ляху, хоча його прізвища й не було у списку РНБО. За словами Гуріна, договір розірвали за борги.

"Виїжджаючи, мешканці зірвали шпалери на стелях, зняли кондиціонери і залишили будинок в жахливому стані. Екс-чиновники при виселенні поводяться так, як вони вели себе завжди. Жоден із них не визнає, що він колишній, і кожен погрожує завалити судовими позовами", - розповів директор.

Раніше APnews писав, що Піскуна, Богатирьову і Табачника виселяють з держдач за наказом Зеленського.

Новини партнерів

Хірург наполягав, що це рак: в Харкові пацієнтці без дозволу ампутували груди
Правда про MacBook Air: тільки приємні відчуття

Найпопулярніше за тиждень