Дві собаки і кінь ледь не зірвали футбольний матч між Україною та Італією. Відео

Дві собаки і кінь ледь не зірвали футбольний матч між Україною та Італією. Відео
Читать на русском

Цей виїзд до Полтавської області італійці запам'ятають.

У Полтавській області матч між збірними України та Італії кілька разів переривався - на поле вибігали тварини. Про це повідомляє APnews.

Інциденти сталися в рамках відбіркового матчу на Дефлімпійські ігри-2021. Сам матч проходив в Нижніх Млинах, коли в кінці першого тайму на поле вибігли дві собаки. Прогнати їх вдалося з великими труднощами.

Однак на цьому пригоди італійців в Україні не закінчилися - на кінець години гри на поле вибіг ще й кінь. На щастя, і це тварині вдалося вивести за межі поля, так що матч був дограний.

Допомогли тварини українським спортсменам чи ні - невідомо. Однак саме наші футболісти здобули перемогу з рахунком 3:0. Відзначимо, що в 2019-му році українські дефлімпійці виграли чемпіонат світу.

Дефлімпійські ігри - спортивні змагання людей з порушеннями слуху. Перші Ігри пройшли в 1924-му році в Парижі, і з цього моменту по теперішній час проводяться один раз на чотири роки, за винятком періоду Другої світової війни. Цього року змагання повинні були пройти в Бразилії, але через пандемію їх перенесли на травень 2022 року.

Раніше APnews повідомляв, що Паралімпіаді-2020 українські паралімпійці виграли 98 медалей. Серед них 24 нагороди найвищого ґатунку.

Новини партнерів

З кулями у грудях та ногах: "пермський" стрілок вижив, він в реаніманії
У Китаї дітям урізали час на TikTok до 40 хвилин на день

Найпопулярніше за тиждень