Дружина Зеленського заявила, що президент не говорив про другий президентський термін

Дружина Зеленського заявила, що президент не говорив про другий президентський термін
Читать на русском

За словами першої леді, розмови про другий президентський термін між нею та чоловіком не було.

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла, що її чоловік поки не обговорював з нею ідею балотуватися на другий президентський термін.

Про це Зеленська розповіла в інтерв'ю виданню "Новое время", передає APnews.

За словами першої леді, якщо Зеленський таки вирішить піти на другий термін, то тільки тому, що він ймовірно не завершив щось розпочате під час першої каденції. Однак розмови про це, запевнила Олена, поки не було.

"Щоб ми сіли з ним вдома і поговорили на тему "як ти думаєш, чи йти мені на другий термін?" – такої розмови не було. І я не думаю, що буде, навіть якщо він прийме таке рішення. Я поки б це не коментувала, не хочу на це налаштовуватися", - сказала дружина президента.

У відповідь на запитання про те, чи готова вона до такого кроку Зеленського, якщо він балотуватиметься, дружина чинного глави держави сказала:

"Я намагаюся про це не думати, живу сьогоднішнім днем і на кілька днів вперед". Зеленська зізналася, що за останні півтора роки вона змінила свій погляд на те, "як це все працює". І зараз її це не так лякає.

Раніше APnews писав, Олена Зеленська розповіла про те, як змінився її чоловік. Дружина президента зазначила, що "всі його заводські людські настройки залишилися тими ж".

Новини партнерів

На Полтавщині в стару могилу померлої людини підзахоронили родичку чиновника
З масками, без обіймів та пісень: українцями порадили, як святкувати Новий рік

Найпопулярніше за тиждень