Дружина нардепа Тищенко виправдалася за шикарну вечірку в день її народження

Дружина нардепа Тищенко виправдалася за шикарну вечірку в день її народження
Читать на русском

Алла Барановська поскаржилася на хайп навколо свята

Дружина народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка заявила, що святкування її дня народження проходило у вузькому колі. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву дівчини в Instagram.

За словами Алли Баранівської, захід був закритим і проводилося не в ресторані, а в номерах готелю, що не заборонено законом.

"Кожен запрошений гість здав тест на коронавірус. Я вам скажу, що вже 99% з них з антитілами. Відносно законності. Адвокати та юристи давно дали відповідь і розклали все по поличках", - розповіла дружина Тищенко.

При цьому вона заявила, що всі свої витрати вона декларує згідно з українським законодавством.

"У мене не було наміру викликати подібні емоції, і своє приватне життя я навмисно не висвітлюю. Я не бачила багатьох близьких більше двох років, і вони зробили мені подарунок - прилетіли до Києва. Давайте без хайпу, гучних фраз і звинувачень", - підсумувала Барановська.

Дружина нардепа Тищенко виправдалася за шикарну вечірку в день її народження

Як раніше повідомляв APnews, нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко виправдався за свою вечірку в розпал карантину тим, що проводив її не в ресторані, а в номері готелю. При цьому юридично в його діях дійсно немає порушень.

Новини партнерів

Попит є, робочих місць немає: що змінилося для українців в роботі за кордоном на другому році пандемії
У Держпродспоживслужбі розповіли, що загрожує готелю за скандальну вечірку нардепа Тищенка

Найпопулярніше за тиждень