Другий поранений внаслідок підриву авто на Донбасі військовий помер

Другий поранений внаслідок підриву авто на Донбасі військовий помер
Читать на русском

Раніше на Донбасі підірвався автомобіль, в якому знаходились двоє військових

Український військовий Руслан Волков, який, знаходячись у військовому автомобілі, підірвався на невідомому пристрої на Донбасі у неділю, 6 вересня, помер. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу 35 окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського.

"Матрос Волков Руслан Михайлович - вогнеметник вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216. 04.01.2000 року народження. Помер: 07.09.2020 року у лікарні внаслідок чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобіля на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що 6 вересня на Донбасі підірвався автомобіль, в якому знаходились двоє військових. Один з них помер у понеділок, 7 вересня.

Другий поранений внаслідок підриву авто на Донбасі військовий помер

Як повідомляв APnews раніше, після початку перемир’я 27 липня спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксували 950 порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

Новини партнерів

Україна може отримати до кінця року другий транш від МВФ - Мінфін
Лукашенко заявив, що Колеснікову заарештували за спробу "прорватись до України"

Найпопулярніше за тиждень