Другий місяць з Covid-19: як лікують одесита, який хворіє на коронавірус рекордний термін

Другий місяць з Covid-19: як лікують одесита, який хворіє на коронавірус рекордний термін
Ексклюзив
Читать на русском

Лікарі не знаю, як далі лікувати такого пацієнта.

Одесит Максим Головкін вже понад місяць офіційно хворіє на коронавірус covid-19. Про свій стан і лікування він розповів в ексклюзивному коментарі APnews.

За його словами, симптомів вірусу у нього немає, але останній тест показав позитивний результат, що свідчить про наявність інфекції в організмі.

"Симптомів зараз у мене немає ніяких. Просто є тест на коронавірус, який підтверджує, що у мене є ця хвороба, тобто вірус ще в мені. Відчуваю я себе абсолютно нормально. Можу сказати, що здоровий", - зазначив Максим.

При цьому він вказав, що лікарі не знають, як далі лікувати такого пацієнта, і лише радять самоізолюватись.

"Лікарі не мають пояснень тривалості цього захворювання. Вони кажуть, що у них немає лікування для такого випадку. Мені кажуть, що я повинен сидіти вдома і не контактувати з людьми, що я й роблю", - пояснив одесит.

Крім того, ніяких додаткових ліків йому теж не призначали.

"Ніякі ліки я не приймаю зараз. Мені лікарі нічого не прописували навіть, крім тих ліків, які мені давали спочатку на період 10-14 днів в березні від пневмонії. З того моменту я ніяких ліків не п'ю", - підсумував Головкін.

Читайте також:

Як раніше повідомляв APnews, Максим Головкін розповів, що в Одесі немає спецбригади, яка повинна виїжджати додому до пацієнтів з коронавірусом.

Новини партнерів

Суд відправив Слончака під домашній арешт за напад на поліцейського
Блокування анонімних переказів понад 5000 гривень: що означає для українців новий фінансовий моніторинг

Найпопулярніше за тиждень