Друг загиблого Андрія Павлова розповів, як все сталося: "попросив купити води"

Друг загиблого Андрія Павлова розповів, як все сталося: "попросив купити води"
Читать на русском

За словами друга Павлова, померлий перестав відповідати на дзвінки вже об 11 годині дня.

Друг Андрія Павлова Юрій Косован розповів про останні години життя загиблого.

Відео опублікували правоохоронці, які допитали Косована. Саме він і виявив тіло.

За його словами, брат загиблого мера Кривого Рогу подзвонив йому рано вранці, поскаржившись на погане самопочуття він попросив, щоб друг привіз йому води.

"Приблизно о 5:07 зателефонував Андрій Юрійович, запропонував їхати на роботу. Він сказав: "Заїдь у магазин купи води та заїдь до мене". Я заїхав, купив води, зайшов до нього. Він каже: "Я себе сьогодні погано почуваю на роботу не поїду, відлежуся". я кажу: "Добре, я тоді поїхав". Ну і я поїхав", - розповів Косован.

За його словами, він запропонував Павловському викликати швидку допомогу, якщо той себе погано почуває. Однак загиблий відмовився.

"Приїхав на роботу десь о годині 11. Думаю, подзвоню дізнаюся, як він там. Він не взяв (трубку - ред.). Буквально через кожні там 5-10 хвилин дзвоню, не бере слухавку. Останній дзвінок я зробив о 15 :40. Він трубку не брав, і я вже після роботи приїхав. І ось виявив його у квартирі. Подзвонив до поліції та викликав швидку", - повідомив друг загиблого Андрія Павлова.

Відзначимо, на момент виявлення Андрій Павлов був мертвий протягом як мінімум восьми годин. Місцевий блогер Олексій Таймурзін заявив, що загиблий Андрій Павлов "страждав від алкоголізму і помер, судячи з усього, в результаті запою у себе в квартирі". Також Таймурзін наполягає, що Павлову весь день було погано, чоловіка нудило. Цю інформацію нібито підтверджує і друг загиблого.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, 15 серпня тіло Констянтина Павлова було знайдено на ділянці його будинку у селі Вільне під Кривим Рогом. Біля його тіла було виявлено рушницю. Згодом з'явилося відео з камер спостереження загиблого Павлова, у МВС назвали три версії.

Новини партнерів

На трасі Харків-Сімферополь мікроавтобус з людьми влетів у вантажівку: троє людей загинули
Україну можуть виключити з "зеленого" COVID-списку, закривши вільний в'їзд до Євросоюзу

Найпопулярніше за тиждень