Дорожче, ніж у "Велюрі": Богословська продає чай та "себе" за 1800 гривень

Дорожче, ніж у "Велюрі": Богословська продає чай та "себе" за 1800 гривень
Читать на русском

Інна Богословська придумала новий спосіб заробити грошей

Колишній депутат Верховної Ради від "Партії регіонів" Інна Богословська запрошує на чай за 1800 гривень. Про це повідомляє APnews з посиланням на публікацію екс-нардепа.

"Ви хочете прийти до мене в гості в будинок під Києвом, і відверто поговорити під чайок? Я готова відкрити свої двері в ці суботу та неділю (24-25.10), о 16 годині. Прийшов пронизливе розуміння, що ковід (COVID-19) забирає у нас найголовніше - приватне якісне спілкування. і я з помічниками готова зайвий раз прибрати і приготувати вам щось смачненьке до чаю, щоб ми поговорили відверто. Теми, які я пропоную:
1. Субота. Ковід ... і що робити далі;
2. Неділя. Основні виклики у світі та що робити кожному", - йдеться в повідомленні.

При цьому вона вказала, що за таке задоволення необхідно буде заплатити 1800 гривень.

"Мені навіть захотілося, щоб такі вечори у Богословської стали традицією на року. Поспішайте, бо кількість гостей обмежена", - підсумувала Богословська.

Варто відзначити, що чай з Богословською обійдеться дорожче, ніж чай в елітному ресторані народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка "Велюр", де вартість чаю доходить до 580 гривень.

Як раніше повідомляв APnews, в мережі з'явилося відео, на якому голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запалює в клубі в вишиванці під пісню "Чорний бумер".

Новини партнерів

В РНБО розповіли, коли може з'явитися реєстр користувачів "Вконтакте" в Україні
Без сосисок та солодкої води: МОЗ взявся за шкільні обіди

Найпопулярніше за тиждень