Дороги Києва будуть перекривати через зйомки фільму з Жан-Клодом Ван Дамом: розклад

Дороги Києва будуть перекривати через зйомки фільму з Жан-Клодом Ван Дамом: розклад
Читать на русском

Зйомки художнього фільму триватимуть із 10 серпня до 26 вересня

Популярний стрімінговий сервіс Netflix буде знімати фільм на території України вперше в історії. Це буде художній фільм «The Last Mercenary» ("Останній найманець" - дослівний переклад з англійської) за участю актора Жан-Клода Ван Дама. Зйомки будуть проходити у Києві, через що запланована низка перекриттів руху транспорту.

На сайті мерії вже з'явився розклад. Як ідеться в розпорядженні, зйомки художнього фільму триватимуть із 10 серпня до 26 вересня. Так, перекриватимуть чи обмежуватимуть рух:

12 серпня з 05:00 до 14:00:

на вулицях Січових Стрільців та Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівської (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської);

14 серпня з 05:00 до 21:00:

на вулиці Костянтинівській (у кварталі від вул. Заводської до вул. Оленівської та від вул. Заводської до вул. Юрківської), з перекриттям зазначеної вулиці;

17 серпня з 05:00 до 18:00:

на вулиці Електриків (у кварталі від вул. Заводської до провулку Електриків), з перекриттям зазначеної вулиці.

17 серпня з 14:00 до 21:30:

на вулиці Промисловій, 4 (під Південним мостом), з перекриттям зазначеної вулиці.

18 серпня з 05:00 до 14:00:

на вулицях Січових Стрільців та Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівської (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської).

25 серпня з 05:00 до 21:00:

на вулиці Ярославській (у кварталі від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Почайнинської), з перекриттям зазначеної вулиці.

25-26 вересня з 07:00 до 04:00:

на вулицях Пилипа Орлика та Липській до провулку Липського.

У мерії наголосили, що відповідальність за підготовку та проведення зйомок взяв на себе організатор – товариство з обмеженою відповідальністю «ЕППЛ ТРІ ПРОДАКШНС». Організатор має забезпечити дотримання правил благоустрою, протиепідемічних вимог тощо.

Читайте також:
Ні Нетфліксом єдиним. 10 фільмів, знятих в Україні, про які ви навіть не здогадувалися

Новини партнерів

"Шахтар" обійшов "Челсі" в клубному рейтингу УЄФА
Зеленський доручив розробити вакцину від коронавірусу

Найпопулярніше за тиждень