Домовилися не чіпати Яценюка: Деркач злив ще один запис нібито Порошенка і Байдена

Домовилися не чіпати Яценюка: Деркач злив ще один запис нібито Порошенка і Байдена
Читать на русском

На плівці записана розмова, в якому нібито Порошенко просить Байдена попросити Яценюка вплинути на Арсена Авакова

Народний депутат Андрій Деркач в понеділок, 20 червня, опублікував нові записи розмов нібито п'ятого президента України Петра Порошенка і колишнього віце-президента США Джо Байдена, на яких сторони обговорюють колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це повідомляє APnews з посиланням на плівки Деркача.

На плівці записана розмова, в якому нібито Порошенко просить Байдена попросити Яценюка вплинути на Арсена Авакова. Крім того, в плівках йдеться, що французький посол нібито залишився незадоволений спілкуванням з Аваковим. Крім того, нібито Порошенко попросив Байдена попросити, щоб Народний фронт проголосував за бюджет, підтримку урядових ініціатив, і закони для Мінська.

Також в розмові від 11 лютого 2016 року нібито Байден заявляє, що після відставки Яценюка він може стати фігурантом кримінальних справ. У відповідь нібито Порошенко пообіцяв не чіпати колишнього прем'єра.

Як повідомляв APnews раніше, народний депутат Андрій Деркач під час прес-конференції в понеділок, 22 червня, розповів про те, скільки насправді становила хабар представників Burisma чолі Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику.

Новини партнерів

Зґвалтування у Кагарлику: суд залишив підозрюваних поліцейських під вартою
Черговий пук: адвокат пояснив, чому створення управлінь ДБР в Криму, Києві і областях не спрацює

Найпопулярніше за тиждень