До кінця року МОЗ вакцинує від COVID всіх бажаючих, - Ляшко

До кінця року МОЗ вакцинує від COVID всіх бажаючих, - Ляшко
Читать на русском

Раніше, виступаючи перед комітетом ВРУ з питань здоров'я нації, чиновник пообіцяв вакцинувати 5 млн українців за одне літо. Чи вийде у нього це, ми побачимо в найближчому майбутньому.

До кінця 2021 року Міністерство охорони здоров'я України планує вакцинувати всіх бажаючих. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву глави МОЗ Віктора Ляшка.

«Відсьогодні, продовжую свою роботу в Міністерстві охорони здоров'я в статусі керівника. Для мене, це, в першу чергу, відповідальність. Вже найближчим часом я представлю команду заступників, але запевняю, що це будуть люди, які поділяють мої принципи в роботі - працюють відповідально, прозоро і ставлять перед собою високі цілі», - заявив політик.

Представляючись колективу підконтрольного йому міністерства, Віктор Ляшко також зазначив, що ставить перед собою амбітні цілі - до кінця 2021 року вакцинувати від COVID-19 всіх, хто цього бажає.

Відзначимо, що 19 травня, виступаючи перед комітетом ВРУ з питань здоров'я нації, чиновник пообіцяв вакцинувати 5 млн українців за одне літо. Чи вийде у нього це, ми побачимо в найближчому майбутньому.

Раніше APnews повідомляв, в МОЗ розповіли, скільки українців готові вакцинувати другою дозою AstraZeneca.

Новини партнерів

Миколаїв відмовився позбавляти російську мову статусу регіональної, - Кремінь
У Кабміні розповіли, коли в Україні пройде перепис населення

Найпопулярніше за тиждень