"Динамо" подало позов до ФІФА через трансфер Сідклея

"Динамо" подало позов до ФІФА через трансфер Сідклея
Читать на русском

Грошей за оренду Сідклея кияни так і не отримали.

"Динамо" подало позов до ФІФА проти "Корінтіанса" через недотримання бразильським клубом умов угоди з оренди лівого захисника Сідклея. Про це APnews повідомляє з посиланням на Globesporte.

Сідклей перейшов в бразильський клуб на правах оренди в січні, і з того часу кияни чекають виплати 500 тисяч євро, покладених за оренду бразильця. Причому вперше в "Динамо" поскаржилися на відсутність виплат ще в квітні, але тоді бразильці домовилися про відстрочку платежів. І знову зірвали терміни.

При цьому в "Корінтіанс" запевняють, що київський клуб відкликав позов, оскільки бразильці і українці "знаходяться на просунутій стадії переговорів". Якщо ця інформація не підтвердиться, "Корінтіансу" загрожує трансферний бан з боку ФІФА.

З моменту повернення в Бразилію Сідклей провів на полі 17 матчів, результативними діями в них не відзначившись. Після завершення оренди бразильці зможуть викупити гравця у "Динамо" за 4,4 мільйона євро.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ФІФА заборонила проводити футбольні матчі під своєю егідою Тринідаду і Тобаго. Це рішення пов'язане з серйозним порушенням статуту організації.

Новини партнерів

Офіційні поїздки Зеленського обходяться бюджету дорожче, ніж обходилися поїздки Порошенка
Депутат з Одеської області розстріляв собак та погрожував свідкам. Відео 18+

Найпопулярніше за тиждень